Alena

Frisör med lång erfarenhet, samt grundare av studion.
Från tidig ålder drömde hon om yrket som frisör och 2015 genomförde hon kurser i specialiteten “frisör universell” (140 akademiska timmar).
Från 2015 till 2016 arbetade hon i VIP-skönhetssalongen i Vitryssland.
Från 2016 till 2017 var hon engagerad i frisörverksamhet i Vitryssland som frilansare.
Från 2017 till 2018 arbetade hon i den globala kedjan av Haircutexpress-salonger i Warszawa, där hon hade en chans att skaffa sig mycket kompetens, erfarenhet och arbetshastighet.
Från 2018 till 2021 arbetade hon i Stockholm som enskild entreprenör “frisör” på olika salonger.
Den 30 oktober 2021 öppnade hon en egen skönhetssalong med fokus på frisör. Genomför utbildningar och workshops. Inför unga yrkesverksamma och duktiga hantverkare i yrket.
Under lång tid förbättrade hon sina färdigheter med olika mästare i OSS-länderna och Europa. Genomfört över 250 timmar master class timmar. Lyssnade på över 500 timmars videolektioner.
Rekordantalet kunder betjänade per arbetsdag (10 timmar) är 32 personer.
Han anser att hans styrkor är förmågan att förstå klienten från ett halvt ord, pedanteri i att utföra sitt jobb, herrklippningar och förmågan att välja komplexa färgtekniker. Så är känslan för hår, stil och läggning hos kunderna.

Anna-Maria

Bred kvalificerad specialist. Hon är i början av sin professionella karriär, men hennes talanger är redan överraskande. Hon hade erfarenhet som frisör i Georgien och Sverige. Alltid noggrann med alla uppgifter, särskilt bevarandet av hårkvaliteten. Hon anser att hans starka sida är hans höga skicklighet i att arbeta med återställande håringrepp som keratinuträtning, hyaluronbehandling. Alltid snäll och uppmärksam mot kunden. Vet hur man hittar ett förhållningssätt till varje klient och till varje typ av hår.

Yana

Hon har arbetat som manikyr- och pedikyrmästare sedan 2017. Hon försöker alltid närma sig varje fall individuellt, eftersom flickans händer bestämmer hennes utseende. Mycket kreativ och hårt arbetande, hon älskar intressant design och är alltid glad att förverkliga dina idéer. Hon bryr sig också alltid om din hälsa och säkerhet, eftersom de är framför allt, hon använder alltid endast sterila och engångsverktyg och material.
Yana är en kreativ och superprofessionell specialist.

Våra partners

Anastasia – Fransmakare, ögonbrynsmästare

Certifierad master browist med mer än 3 års erfarenhet.  Hon genomförde cirka 5 avancerade utbildningar och erbjuder följande tjänster:
 
 • korrigering och färgning av ögonbryn;
 • laminering av ögonbryn;
 • laminering av ögonfransar;
 • färgning av ögonfransar;
 • professionell återställande vård för ögonbryn och ögonfransar.
 
 Jag utför tjänster endast på material av hög kvalitet.  Jag ger även råd om hemvård för ögonbryn och ögonfransar.

Alex Novak – FOTOGRAF / VIDEOGRAF

 Jag tror på hårt arbete och är glad över att ha en underbar upplevelse av fotografering från de senaste 15 åren.  Jag har ett team som brinner för fotografering, smink och frisyr, filmer, design och redigeringsarbete också.  Jag har ett bästa familjeteam på min arbetsplats.
 Fotografering är min passion och jag älskar att fotografera bröllop/porträtt över hela världen eftersom att resa och träffa människor är för mig en av de underbara tankarna.

Marina – Nagelservicemästare

Jag är en nagelmästare från Ukraina med 7 års erfarenhet. Jag gillar verkligen mitt jobb och jag utvecklas och fortsätter att lära mig varje år. Jag älskar att skapa och göra människor glada!