Alena

Frisör med lång erfarenhet, samt grundare av studion.
Från tidig ålder drömde hon om yrket som frisör och 2015 genomförde hon kurser i specialiteten “frisör universell” (140 akademiska timmar).
Från 2015 till 2016 arbetade hon i VIP-skönhetssalongen i Vitryssland.
Från 2016 till 2017 var hon engagerad i frisörverksamhet i Vitryssland som frilansare.
Från 2017 till 2018 arbetade hon i den globala kedjan av Haircutexpress-salonger i Warszawa, där hon hade en chans att skaffa sig mycket kompetens, erfarenhet och arbetshastighet.
Från 2018 till 2021 arbetade hon i Stockholm som enskild entreprenör “frisör” på olika salonger.
Den 30 oktober 2021 öppnade hon en egen skönhetssalong med fokus på frisör. Genomför utbildningar och workshops. Inför unga yrkesverksamma och duktiga hantverkare i yrket.
Under lång tid förbättrade hon sina färdigheter med olika mästare i OSS-länderna och Europa. Genomfört över 250 timmar master class timmar. Lyssnade på över 500 timmars videolektioner.
Rekordantalet kunder betjänade per arbetsdag (10 timmar) är 32 personer.
Han anser att hans styrkor är förmågan att förstå klienten från ett halvt ord, pedanteri i att utföra sitt jobb, herrklippningar och förmågan att välja komplexa färgtekniker. Så är känslan för hår, stil och läggning hos kunderna.

Anna-Maria

Bred kvalificerad specialist. Hon är i början av sin professionella karriär, men hennes talanger är redan överraskande. Hon hade erfarenhet som frisör i Georgien och Sverige. Alltid noggrann med alla uppgifter, särskilt bevarandet av hårkvaliteten. Hon anser att hans starka sida är hans höga skicklighet i att arbeta med återställande håringrepp som keratinuträtning, hyaluronbehandling. Alltid snäll och uppmärksam mot kunden. Vet hur man hittar ett förhållningssätt till varje klient och till varje typ av hår.

Våra partners

Anastasiia – Specialist för hårrestaurering och behandling

Hårrestaureringsexpert sedan 2019 Teknolog (med rätt att undervisa!) Mästare med erfarenhet.Individuellt förhållningssätt till varje kund Hårrekonstruktion på 3-4 timmar Återställ det mest skadade håret! Individuell träning!