Alena

Frisör med lång erfarenhet, samt grundare av studion.
Från tidig ålder drömde hon om yrket som frisör och 2015 genomförde hon kurser i specialiteten “frisör universell” (140 akademiska timmar).
Från 2015 till 2016 arbetade hon i VIP-skönhetssalongen i Vitryssland.
Från 2016 till 2017 var hon engagerad i frisörverksamhet i Vitryssland som frilansare.
Från 2017 till 2018 arbetade hon i den globala kedjan av Haircutexpress-salonger i Warszawa, där hon hade en chans att skaffa sig mycket kompetens, erfarenhet och arbetshastighet.
Från 2018 till 2021 arbetade hon i Stockholm som enskild entreprenör “frisör” på olika salonger.
Den 30 oktober 2021 öppnade hon en egen skönhetssalong med fokus på frisör. Genomför utbildningar och workshops. Inför unga yrkesverksamma och duktiga hantverkare i yrket.
Under lång tid förbättrade hon sina färdigheter med olika mästare i OSS-länderna och Europa. Genomfört över 250 timmar master class timmar. Lyssnade på över 500 timmars videolektioner.
Rekordantalet kunder betjänade per arbetsdag (10 timmar) är 32 personer.
Han anser att hans styrkor är förmågan att förstå klienten från ett halvt ord, pedanteri i att utföra sitt jobb, herrklippningar och förmågan att välja komplexa färgtekniker. Så är känslan för hår, stil och läggning hos kunderna.

boka nu

Anna-Maria

Bred kvalificerad specialist. Hon är i början av sin professionella karriär, men hennes talanger är redan överraskande. Hon hade erfarenhet som frisör i Georgien och Sverige. Alltid noggrann med alla uppgifter, särskilt bevarandet av hårkvaliteten. Hon anser att hans starka sida är hans höga skicklighet i att arbeta med återställande håringrepp som keratinuträtning, hyaluronbehandling. Alltid snäll och uppmärksam mot kunden. Vet hur man hittar ett förhållningssätt till varje klient och till varje typ av hår.

boka nu

Karina – Ögonbryn

Ögonbryn – och fransk-expert med 4 års erfarenhet inom skönhetsbranschen. Specialiserad på laminerings-, färgnings- och vårdprocedurer, är hon inte bara en mästare utan också en engagerad utbildare. Som medlem i «International Association of Brow Artists» förhöjer Karina din naturliga skönhet. Boka tid hos henne för att avslöja din bästa jag idag!
boka nu

Ania – Nagelterapeut

Hej, mitt namn är Ania, och jag är en erfaren nagelteknolog. Jag lägger stor vikt vid mitt verktyg, som genomgår alla stadier av desinfektion och sterilisering. Jag älskar god handfilning och mitt mål är att varje kvinna ska kunna ha perfekta naglar. I mitt arbete använder jag endast material av hög kvalitet. Min palett av gellack innehåller mer än 100 färger! Jag utför nagelbehandlingar med kärlek och ser till att varje kund lämnar med ett leende och vackra, välvårdade naglar. Oavsett om det gäller manikyr eller pedikyr, så ser jag till att dina naglar inte bara ser fantastiska ut utan också känns hälsosamma och starka.
boka nu

Lidia- Fransstylist

Möt vår fransförlängare med fem års erfarenhet från Ukraina, en mästare i att skapa allt från naturliga till trendiga ögonfranseffekter. Som vinnare av Beauty Awards VIII “IVA” i kategorin Top Master, har vår expert inte bara visat enastående färdigheter inom sitt område utan är också författaren bakom utbildningsmanualen för grundkursen i ögonfransförlängningar “Classic birth + 2D volume”. Som en passionerad ögonfransförlängningstränare, är vår mästare dedikerad till att dela sin omfattande kunskap och tekniker, vilket säkerställer att varje behandling inte bara möter utan överträffar kundens förväntningar. Välkommen till vår salong för en exceptionell ögonfransförlängningserfarenhet, där kvalitet och skönhet möts genom expertis och dedikation.
boka nu

Våra partners

Anastasiia – Specialist för hårrestaurering och behandling

Hårrestaureringsexpert sedan 2019 Teknolog (med rätt att undervisa!) Mästare med erfarenhet.Individuellt förhållningssätt till varje kund Hårrekonstruktion på 3-4 timmar Återställ det mest skadade håret! Individuell träning!

Katya – Manikyr

Certifierad nagelkonstnär, nagelförlängningar och nageltekniker, har arbetat med manikyr och design sedan 2017. Hon älskar sitt jobb och att utvecklas.
boka nu

Praktikant

Sofia – Frisörpraktikant

   Välkommen att upptäcka Sofia, vår exceptionellt begåvade praktikant inom frisörkonsten, som har genomgått omfattande utbildning under handledning av våra erfarna hårstylister. Sofia specialiserar sig på både herr- och damklippningar, där hon använder sin unika talang och de färdigheter hon förvärvat för att skapa skräddarsydda och moderna frisyrer som framhäver varje kunds personliga stil och skönhet.
 
   Tack vare Sofias status som praktikant, erbjuder vi dessa klippningar till ett förmånligt pris, vilket ger dig en fantastisk möjlighet att njuta av en högkvalitativ frisyr till en lägre kostnad. Trots det lägre priset, kan du vara säker på att få en frisyr som motsvarar de högsta standarderna, då Sofia lägger sin själ och passion i varje klippning för att säkerställa att varje kund lämnar vår salong med ett leende.
boka nu